Hellou !

Nyt kun ei ole oikein aikaa kuvata kotiamme valoisan aikaan niin ajattelin esitellä täällä rakkaimpani, josta löytyy kyllä varmaan tuhat kuvaa jo valmiina. Eli esittelyssä on koiramme Viivi. Viivi on meille paljon enemmän kuin pelkkä koira tai lemmikki. Se on perheenjäsen, lapsi ja päivien ilostuttaja. Kyllä olisi tylsää tulla kotiin koulusta tai vaikka kauppareissulta jos joku ei olisi aina iloisena vastassa. 

Viivi on nyt kolme vuotias, eli me hankittiin tyttö jo ennen kuin muutettiin omaan kotiin (asuimme silloin mun vanhempien luona). Kaikki hoki mulle että "ota koira vasta kun saatte kodin valmiiksi" mutta kun näin ilmoituksen näistä pennuista nii se oli menoa sitten. Viivissä on Alaskanmalamuuttia ja Bordercollieta, joista kummatkin rodut tulevat ulkoisesti ja sisäisesti esiin. Viivin luonnetta on vaikea sanoin kuvailla, sillä on hieman erikoinen luonne ja siksi se ei tule kaikkien kanssa toimeen mutta pahantahtoinen se ei ole. DSC00137.jpgDSC00140.jpgDSC00208.jpgDSC00227.jpgDSC00242.jpgDSC00217.jpgSAM_0032fdfsdfasd.jpg

Viivin pentuajoilta on harmittavan vähän kuvia hyvän kameran puuttumisen vuoksi :(

Tässä oli lyhyt esittely mun vauvastani, joka tulee varmasti pyörimään täällä useammissakin kuvissa (hän tunkee itsensä mukaan joka paikkaan)!

Hyvää keskiviikkoa kaikille !

<3N