Moikkuli!

Eilen oli ihan tavallinenpäivä, mitään erikoista ei tapahtunut mutta halusin silti jakaa sen tänne. Aamulla herättiin jo ennen 8, koska olen päättänyt saada unirytmin kohdalle, jos se vaikka sattuisi poistamaan sitä ainaista väsymystä. Vasta muutamana aamuna olen väkisin herännyt aamusta ja se tuntuu vielä vaikealta mutta uskon syvästi että se tulee helpottamaan hetkenpäästä. Ihana herätä ilman pahan olon tunnetta, jota suuri osa omanikäisistä varmaan tuntee!

Aamupäivällä harjoittelin kuvausta uudella kamerallani jonka pukki mulle ystävällisesti jouluna toi. Kuvailin kotiamme laitan tähän perään vähän maistiaisia. Tarkoituksena olisi tehdä portfolio kodistamme mahdollisimman pian.

DSC00274.jpgDSC00275.jpgDSC00284.jpgDSC00286.jpgDSC00315.jpgDSC00311.jpgDSC00299.jpgDSC00306.jpg

Harjoittelin siis lähinnä yksityiskohtien tarkentamista.

Koiramme Viivi hyppäsi lauantaina vanhempieni matkaan ja jäi sinne yökylään heidän piristykseksi. Viivi on vanhemmilleni ihan kuin lapsenlapsi ja heitä kutsutaankin "Mummi" ("Mymmi") ja "Pappa". Haettiin Viivi sitten eilen päivällä ja päästiinkin suoraa ruokapöytään, jossa oli tarjolla äidin bravuuria karjalanpaistia. Nams.

Illaksi ystäväini kutsui itsensä kaville ja ajattelin sitten leipoa. Mun on kauan tehnyt mieli brownieita ja en ole niitä koskaan tehnyt, päätin että nyt on tilaisuuteni koska jos ne epäonnistuu nii tuomio ei ole suuri. Onnistuivat kuitenkin ihan hyvin. Tein lisäksi herkkuleipää.

Nyt täytyy ruveta valmistautumaan kouluun (tihkaisee!). 

Hauskaa päivää!