Moikkulimoi!

 

Elikkä, oon jo kauemmin ajatellut blogin aloittamista mutta en ole saanut aikaan monesta eri (teko)syystä. Heti alkuun voin kertoa että en ole luova ihminen, tekstin tuottaminen on minulle vaikeaa. Ajattelinkin keskittyä blogiin kuvin varsinkin nyt kun pukkeli muisti mua jouluna uudella järkkärillä.

 

Itsestäni voisin kertoa että asun mieheni kanssa Kauhavalla itse rakentamassa omakotitalossa. Meillä on rakkaistarakkain sekarotuinen (alaskanmalamuutti-bordercollie) koira, jonka nimi on Viivi, usein myös kuulee kutsuttavan: Pupu, Vivian, Vimpula, Pumpane. Tällä hetkellä opiskelen SeAMKissa rakennusinsinööriksi. Juhlin pian 22vuotis synttäreitä ja harrastan lähinnä ei mitään ja kaikkea maan ja taivaan väliltä mutta rakastan sisustusta, Viivin kanssa touhuamista ja täykkärien (yms) katsomista sohvalla. Lemppari väreinä valkoinen ja harmaa, mikä näkyy meidän sisustuksessa (ja blogin nimessä).

 

Blogi tulee keskittymään sisustukseen ja meidän kotiin, mutta myös luultavasti elämään yleensä. Luulenpa että päätähtenä esiintyy rakas karvalapseni ;)

 

<3N